هفتمین جشنواره غذاهای محلی و نان سنتی در شهرستان سلطانیه برگزار شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سلطانیه گفت: «هفتمین جشنواره غذاهای محلی و نان سنتی با حضور مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، فرماندار شهرستان سلطانیه، اعضای شورای اداری، گردشگران و برخی از مسئولان در مجموعه چلبی اوغلو شهرستان سلطانیه برگزار شد.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، پروانه عسگری روز پنجشنبه ۱۴ مهرماه گفت: «در هفتمین دوره از جشنواره غذاهای محلی و نان سنتی در سلطانیه 30 نوع غذا و انواع نان‌های سنتی طبخ شد. در این جشنواره بانوان سخت‌کوش این شهرستان دست‌پخت‌های غذایی خود را به معرض نمایش گذاشتند.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سلطانیه افزود: «هدف از برپایی این جشنواره، تبلیغ و اطلاع‌رسانی در خصوص غذاهای سالم و سنتی و پرهیز از انواع فست فودها و غذاهای چرب و حاوی نمک و خوراکی‌های مضر است و فرصت بسیار خوبی برای آشنایی خانواده‌ها با غذاهای سالم است و سنت‌ها و آیین‌ها را به نسل جدید منتقل می‌کند.»

او گفت: «در این غذاها معمولاً تمام مواد مغذی گنجانده‌شده و به‌عنوان وعده غذایی کامل و سالم در تمام گروه‌های سنی قابل‌استفاده است و پخت نان سنتی زمینه لازم برای ایجاد مشاغل جدید را برای مردم شهرستان و روستاها فراهم خواهد کرد و بازگشت منافع اقتصادی این فعالیت برای بالا بردن سطح زندگی اهالی بسیار مؤثر خواهد بود و  باعث می‌شود دوباره سر سفره‌ها نان سالم سنتی را استفاده کنیم.»

مقبره چلبی‌اوغلو در ۵۰۰ متری جنوب غربی سلطانیه قرار دارد و منتسب به سلطان چلبی است. این بنا در حدفاصل سال‌های ۶۵۷ و ۶۸۳ هجری قمری احداث‌ شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 14010714931597

برچسب‌ها